Hlavní obsah
Článek

Slovenská herečka Danica Jurčová (35), která ve filmu režisérky Ireny Pavláskové Bestiář ztvárnila ústřední roli milenky Karla Rodena, nafotila kalendář. A Danica, která je považovaná za jednu z nejatraktivnějších slovenských hereček dokázala, že ani po čtyřech letech od premiéry filmu, neztratila nic ze svého sexappealu. Sama ale přiznává, že focení kalendáře, jehož výtěžek půjde na podporu dětského domova v Mariánských Lázních, bylo neobvykle akční.

„Focení s Danem a s celým týmem bylo akční. Dan ležel na přechodě pro chodce, aby získal skvělý úhel pohledu a nechybělo moc, aby ho nepřejelo auto. Celý tým byl ale skvělý a práce nám šla od ruky. Bylo to rychlé focení s myslím skvělým výsledkem. Fotky jsou moc hezké. Dan je moc talentovaný fotograf a profík, jsem ráda za tuhle spolupráci. Také Lucčin make up výsledku hodně dobře napomohl,“ svěřila se Super.cz herečka.

Kupodivu jí ani nevadilo, že se jako něžná žena musí fotit s motorkou. „Motorky mě zajímaly ještě v pubertě. Tehdy jsme si myslela, že až budu dospělá nějakou si koupím, pak mě to nějak přešlo. Pro děti bych ale udělala všechno. Jsou úžasné, mnohdy jsou dospělejší, než dospělí ve svém uvažování. Byla bych moc ráda, kdyby se všechny jednou mohly věnovat tomu, co je baví. I proto se mi myšlenka nafotit kalendář s výtěžkem na dětský domov moc líbila a určitě bych do toho šla znova,“ dodala kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám