Hlavní obsah
Článek

Ředitelka Miss Junior Kateřina Hamrová je na vážkách. Ačkoliv sama má silikonem vylepšený hrudník, přemýšlí, jestli je etické, aby ve své soutěži, která je určená pro i nezletilé krásky, soutěžila dívka s umělým poprsím. Hamrová, která vybírá finalistky jen bez tetování a pearcingů a také ostře vystupuje proti poruchám příjmu potravy, nakonec dala přednost alibismu.

„Je pravda, že Kristýna Pumprlová požadovala aktualizaci fotek a zaslala nové v plavkách, než s jakými se do soutěže přihlásila. Na věci její účasti v soutěži to nic nemění. Pokud tato sedmnáctiletá dívka umělá prsa má, museli s tím souhlasit rodiče, ostatně na castingu sama říkala, že má mezi plastickými chirurgy řadu kamarádů,“ uvedla na přímý dotaz Kateřina Hamrová, kterou nepřekvapuje ani to, že tak mladá dívka už podstoupila plastickou operaci, ale její drzost.

„Mně spíše překvapila její věta, že by titul Miss Junior měla dostat za zásluhy, protože se modelingu věnuje roky. Od svých osmi let. Ať ale Kristýna Pumprlová vycpaná prsa má nebo ne, v Miss Junior rozhodují jiné parametry. Pokud bychom silikony považovali za nepřípustné, pak je do diskuze, zda například permanentní make up obočí tetování je nebo není. Tento kosmetický zákrok má také jedna z finalistek,“ říká Hamrová.

Reklama

Další články

Načítám