Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Michael Foret (25) se před časem vrátil z dovolené z Egypta, kde si společně se svou přítelkyní užíval poslední záblesky léta a nabíral tak energii do nové divadelní sezony.

„Byli jsme si odpočinout na pár dní u moře, protože mi co nevidět začne náročný a dlouhý maraton v divadle, nahrávacím studiu a v neposlední řadě ve škole. Takže se nudit určitě nebudu a z Prahy se kvůli práci nehnu,“ svěřil se Super.cz zpěvák, který kromě muzikálu Děti ráje, který již za dva týdny rozjíždí svou třetí sezonu v Bratislavě, začne v průběhu podzimu zkoušet novou inscenaci světového muzikálu Les Misérables Bídníci, kde získal roli Enjolrase, hrdinského vůdce revolucionářů.

„Moc se na tuto roli těším, protože je to pro mě další velká zkušenost a výzva a já si vždy toužil zahrát hrdinu, který na konci umírá,“ usmívá se Foret a vzápětí ještě dodává. „Bídníci jsou pro mě muzikál muzikálů s překrásnou hudbou a jsem rád, že takový klenot bude opět zářit v Praze a že budu mít tu čest být jeho součástí,“ uvádí Foret, který musel projít náročným výběrovým řízením. Adepty museli totiž schválit majitelé licence a producenti v londýnském West Endu, kde se Bídníci hrají už od roku 1985. Česká premiéra je naplánována na začátek března příštího roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám