Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Neuvěřitelné. Fotbalový manažer a nyní i herec Marek Vít dobrovolně vlezl do rakve. Nešlo ale o jeho nějakou morbidní libůstku, nýbrž o natáčení videoklipu litoměřické metalové skupiny Anarchuz. Vít, který má očividně herecké vlohy, totiž souhlasil, že si ve videoklipu zahraje jednu z ústředních rolí.

„Přišla mi nabídka a já jsem ji nemohl odmítnout. Líbilo se mi téma klipu a to, že si všichni na něco hrajou, a přitom stejně jednou umře každý z nás,“ svěřil se Super.cz Vít, který nyní nemá podle svých slov o nabídky nouzi. „Producent Honza Nejedlý mi nabídl roli ve filmu Bony a Klid 2 a další nabídky se jenom hrnou. Nechci se nějak přechválit, ale během natáčení jsme opakovali jenom jeden záběr,“ vysvětlil Vít.

Ten si taky nemohl vynachválit spolupráci s modelkou Hankou Mašlíkovou, která ztvárnila roli jeho manželky, která se oběsí kvůli muži, ale netuší, že už je ve skutečnosti dávno mrtvá. „Byla úžasná. Producenti angažovali jako vizážistku i mou přítelkyni Katty a nemohli si vybrat lépe. Když Hanka přišla na plac a měla být nádherná, byla. Pak si ji přáli jako smrtku a bylo to přesně podle jejich představ. Je vidět, že se ve svém oboru vyzná,“ dodal Vít.

Reklama

Další články

Načítám