Hlavní obsah
Článek

Michael Kocáb konečně promluvil o svém vztahu s moderátorkou Lejlou Abbasovou (44). S tou se Kocáb sblížil, když ji před lety zaměstnal jako svou mluvčí a nyní spolu čekají prvního potomka. A Kocáb se přiznal, že chce být u porodu.

„U porodu budu. Už jsem byl u porodu Mikyho, tak doufám, že to půjde i tentokrát,“ svěřil se magazínu MF Dnes Kocáb, který si dal jedno předsevzetí. A to, že bude lepším otcem.

„Jak člověk stárne, tak si daru života váží víc a víc. S každým dítětem to mám tak, že cokoliv jsem u jednoho opomenul, chci tomu dalšímu vynahradit. Na dítě se už moc těším. Děti miluju a považuju je za největší zázrak, jaký může být. Stejně, jako všichni rodiče doufám, že se narodí zdravé,“ svěřil se se svými pocity Kocáb, který má obavy jen z jednoho. A to temperamentu své mladé lásky.

„Lejla je hodně dynamická a liberální. To jsem sice taky, ale proti ní jsem ospalej a konzervativní. Lejla je vichřice. Jestli si něco neumím představit, tak to, jakým způsobem ona bude chtít naše dítě vychovávat. Podle mě budu pokaždé překvapen – když se náš názor na výchovu dítěte bude shodovat, nebo když se bude lišit. To je jedna z mála neznámých, kterou mám,“ prozradil bývalý politik.

Ten se rozhovořil i své starší dceři Natálii, která před několika dny Abbasovou mediálně ostře napadla. „To mě samozřejmě moc mrzí. Asi nejsem první ani poslední, jehož manželství nevydrželo. Přesto všechno ho budu obhajovat a doporučovat. Mně se rodinu udržet nepodařilo, ale stejně si stále myslím, že je nejlepší, když rodina pohromadě zůstane. Rozvod chtěla Marsha. Já bych k tak radikálnímu kroku těžko hledal odvahu,“ dodal Kocáb.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám