Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Herečka Hana Vagnerová (41), která v současnosti září v nováckém seriálu Expozitura, poprvé otevřeně promluvila o svém novém partnerovi. A i když se ho snaží vehementně před publicitou ochránit, přece jenom něco málo ze svého soukromí prozradila.

„On si moc nepřeje být protahovaný médii, takže jeho rozhodnutí ctím. Ale můžu říct, že je z branže. Ale není to herec, nýbrž kameraman,“ prozradila Super.cz Vagnerová, která se ale rozmluvila, jak je to s jejich vztahem vážné. A podle jejich slov to zatím zas tak horké nebude. Svěřila se totiž, že bydlí každý ve svém. „Zatím spolu nebydlíme,“ svěřila se herečka, která ale i přesto naplánované, jak by jednala, kdyby se svým partnerem náhodou otěhotněla.

„To bychom se asi spolu odstěhovali do Bratislavy, kde bychom měli klid. On je totiž Slovák,“ řekla s lehkou ironií Vagnerová, která během postelových scén v Expozituře několikrát předvedla své ladné křivky. „Nejsou to úplně nejpříjemnější scény, ale doufám, že jsou sestříhané decentně a se vkusem. Není totiž moc příjemné, když máte natáčet něco tak intimního a kolem vás stojí třicet lidí,“ dodala herečka, která ale již v minulosti dokázala, že během natáčení umí být velice vášnivá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám