Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) se rozhodla pro obměnu svého šatníku. Na rozdíl od ostatních smrtelníků ale své staré věci nerozdává svým příbuzným. Rozhodla se je prodat na svých stránkách na jedné ze sociálních sítí. Rolins to vše nedělá kvůli nedostatku financí, chce jen finančně pomoci nemocnému chlapci, na jehož účet vydražené peníze poputují.

Slovenská hvězda má srdce na pravém místě. Přestože sama zrovna neprochází nejlepším životním obdobím, nezanevřela ani na pomoc potřebným. Na svých oficiálních stránkách totiž rozjela velkou dražbu, která má zafinancovat návštěvu lázní jednoho nemocného chlapce, jehož rodině chybí potřebné peníze.

„Není to žádná charitativní akce, ale přímá pomoc rodině nemocného dvouletého chlapce ze Slovenska, který bojuje se svalovou dystrofií,“ svěřila se manažerka Dary Rolins Eva Skallová, kterou oslovila zdravotní sestřička nemocného chlapce.

„Lidi mají Daru rádi. Když dají například deset eur za tričko, tak i to pomůže. Jde tu jen o jedno. Nasbírat peníze a poslat je chlapcově rodině, aby mohli do lázní, které tak potřebuje,“ dodala serveru Čas.sk Skallová.

A co vše si můžete od slavné zpěvačky koupit? V podstatě vše, na co si jen vzpomenete. V nabídce nebudou chybět trička, bundy i peněženky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám