Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Celosvětově známý zpěvák George Michael (†53) vystoupil v Praze. Letos v létě se konečně po faux pasu z roku 2007, kdy kvůli údajné vážné nehodě techniky na trase Bukurešť-Praha, zrušil pražský koncert v T-Mobile Aréně, potěšil své tuzemské fanoušky. A Státní opera v Praze, kde představil svůj nový program Symphonica: The Orchestral Tour, praskala ve švech.

George Michael, který na podzim roku 2010 strávil kvůli řízení pod vlivem marihuany dva měsíce ve vězení, vystoupil naposledy na evropských pódiích v roce 2008. A jedna z největších osobností britské hudební scény a jeden z nejoblíbenějších interpretů vůbec, George Michael, ještě nikdy neabsolvoval takovéto turné. Nejen, že pečlivě vybíral ze svých vlastních písní, zahrnující všechny jeho největší hity téměř třicetileté kariéry, ale došlo i na některé z jeho oblíbených písní od jiných interpretů. Všechny skladby byly upraveny a přearanžovány pro orchestr, který George Michaela doprovázel na všech jeho koncertech.

Zajímavé je, že si britský zpěvák právě Prahu vybral jako první štaci svého turné. Více informací o koncertě zítra na Super.cz

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám