Hlavní obsah
Článek

Samozvaný šéfkuchař a moderátor kulinářského pořadu Babicovy dobroty to se ženami umí. Přesvědčili se o tom i naši fotoreportéři, kteří jej načapali v neděli večer v centru Prahy s tmavovlasou cizinkou. Jiří Babica (62), který je známý tím, že umí uvařit exotická jídla bez přístupu k exkluzivním ingrediencím, se přitom neznámé ženě chlubil, že patří mezi nejslavnější tuzemské kuchaře.

„Znáš Toma a Jerryho? Tak stejně známý jsem já v Česku,“ vysvětloval vehementně Babica krásné brunetce, se kterou mluvil lámanou angličtinou. Tu občas doplňoval ještě horší španělštinou. Babica ke svádění alkoholem lehce dezorientované cizinky nevyužíval jen svůj ostrovtip, ale také své šmátravé ruce. Cizinku neustále hladil po noze a v jednu chvíli jí dokonce sáhnul do výstřihu. Nešlo ale o akt sexuální, nýbrž čistě praktický. To jí zrovna totiž dával své telefonní číslo mezi ňadra.

Když si ale Babica se svou novou známostí všiml, že se stali středem zájmu našich fotoreportérů, ihned z restaurace v centru Prahy odešli a ztratili se v tmavých uličkách hlavního města. Otázkou zůstává, kdo byla exotická brunetka, která dělala Babicovi společnost. Jedno je však jisté. Jeho kudrnatá manželka Erika to nebyla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám