Hlavní obsah
Článek

Syn Ivety Bartošové (†48) Artur Štaidl (27) už je doma z rockového tábora. Kupodivu ale nejel do uhříněveské vily své matky, ale řidič ho odvezl ze sečského tábora přímo k jeho otci Ladislavu Štaidlovi. Jak se zdá, sociálním pracovnicím došla po zpěvaččiných excesech trpělivost. Opatrovnictví nad Arturem svěřily opět zámožnému hudebníkovi.

Štaidl si ale pro svého syna nepřijel sám. Poslal pro něj řidiče, který Artura vyzvedl v luxusním voze. Podle informací Super.cz to nebylo proto, že by svého syna nechtěl vyzvednout osobně. Údajně se chtěl vyhnout jen pozornosti médií.

Ze stejného důvodu se neúčastnil sobotního rozlučkového koncertu svého syna. To byla ale možná chyba. Byl by totiž na malého Artura patřičně hrdý. Ten totiž za bicími, na které hraje již rok, doslova řádil. Hudební vlohy se v něm nezapřou. Malý Štaidl byl doslova hvězdou večera. Když se svou skupinou hrál jednu z nejznámějších písniček Highway To Hell od AC/DC, jen málokdo by poznal rozdíl od originálu.

Svůj úspěch malý Štaidl řádně oslavil v místní hospůdce. „S partou kamarádů z tábora hned po koncertě šli slavit do místní pivnice. Alespoň na chvilku tak Artur mohl zapomenout na problémy, které na něj čekají v Praze a pořádně si to užil,“ svěřil se Super.cz jeden z místních.

Ve stejný den, kdy Artura osobní řidič Ladislava Štaidla odvezl k jeho otci, ozvala se i jeho slavná matka Iveta Bartošová. Ta ze svého úkrytu oznámila, že se ještě nějakou chvíli bude skrývat a po kolapsu organismu dávat dohromady.

„Chci vám všem vzkázat, že jsem na bezpečném místě a mám se dobře. Nevím ještě, kdy se vrátím. Prosím akceptujte, že potřebuju nějaký čas pro sebe a svou rodinu. Zdůrazňuji, že jakékoliv informace o mém současném stavu může potvrdit jen můj asistent Lukáš Rejmon, se kterým jsem v kontaktu. Nikdo jiný, ani Domenico Martucci, o mém úkrytu a stavu neví nic. Proto mu prosím nevěřte. Jsem z toho smutná. Posílám pusu svým fanouškům a děkuju jim za jejich podporu. Těším se na vás,“ oznámila na svých stránkách Bartošová, která tak nejspíš za svou rodinu považuje svého bodyguarda, na kterého se v posledních dnech až nezdravě upnula.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám