Hlavní obsah
Článek

Podzim se kvapem blíží. Česká televize ma zřejmě času dost. Ostatní televize už dávno představily svá podzimní schémata s atraktivními projekty. Veřejnoprávní televize si dnes uřízla pěknou ostudu. Reportérům Super.cz se ale i přes na poslední chvíli zrušenou tiskovou konferenci podařil vypátrat největší podzimní trumf České televize. Letos nebude diváky bavit osvědčený formát StarDance, ale ambiciózní Souboj seriálů. Ten bude moderovat Tereza Kostková (47).

„Dosud jsme vždycky sázeli na StarDance, letos jsme se rozhodli nasadit jiný typ pořadu,“ svěřil se Super.cz zdroj ze zákulisí televize. „Sobotním večerům bude patřit Souboj seriálů. Diváci budou každou sobotu sledovat pilotní díly seriálů, setkají se s jeho protagonisty a sami si vyberou, který se bude natáčet,“ vysvětlil nám náš zdroj.

Problém nastal při volbě moderátora. Z Kavčích hor jsme se dozvěděli, že nabídku odmítli Marek Eben i Martin Dejdar. Nakonec padla volba na herečku Terezu Kostkovou, která v minulých letech moderovala StarDance a Duety.

Tereza Kostková nám tuto informaci potvrdila. „Ano, je to pravda. Budu moderovat tento pořad, ale zatím o něm nesmím mluvit. Nic konkrétního vám v současnosti nemohu říct,“ prozradila Kostková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám