Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Bývalý přítel zpěvačky Ivety Bartošové (†48) Domenico Martucci (47) uzavřel pořádně podivný obchod. Reportérům Super.cz se podařilo zjistit, že italský hrabě prodal Ivetu Bartošovou exkluzivně jednomu bulvárnímu deníku. A to za 39 tisíc měsíčně a telefon.

Když jsme se Domenica napřímo zeptali, co je na tom pravdy, nic nepopíral. „Někdo Ivetě hypotéku platit musí. A mě nezajímá kdo. Dohodl jsem se, že dostane od těch novin zaplacený telefon a 39 tisíc měsíčně, které budou posílat rovnou na její hypoteční účet,“ svěřil se Super.cz Martucci, který se ze dne na den převtělil z milujícího milence do role byznysmena. Je dokonce tak opatrný, že si nechal zadní vrátka, aby mohl Ivetu prodat i konkurenci již zmiňovaného deníku.

„Ty peníze jsou jenom za rozhovory. Bez fotek. Musím se přiznat, že to není moc, ale lepší než nic. Co na to Super.cz. Kolik nabídnete vy?,“ šokoval naše reportéry Ital. Když jsme se ho zeptali, jestli by si Iveta neměla spíš vydělávat svým zpěvem, jeho odpověď byla nekompromisní. „Vystupovat určitě nebude. Je na ni totiž vyvíjený velký tlak,“ ukončil Martucci, který podle naších informací v posledních dnech kontaktoval se svou "hypotéční" nabídkou více bulvárních médií.

Reklama

Další články

Načítám