Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Česká Miss 2011 Jitka Nováčková (31) se odvázala. Přestože je od přírody stydlivá, nafotila opravdu odvážné fotky. Nejenže ukázala nahá záda, svým fanouškům dokonce odhalila, jakému spodnímu prádlu dává přednost.

„Víc už bych neukázala, focení ve spodním prádle mi nevadí, ale dál už bych se nesvlékla,“ nechala se slyšet Nováčková, kterou za tyto snímky od České Miss nečeká žádný postih. Jitka totiž své vnady poodhalila během focení kampaně k novému ročníku České Miss 2012, jehož casting odstartuje na podzim.

Nový koncept jediné národní soutěže krásy podpoří i zcela nová kampaň. „Motivem vizuálů pro nadcházející ročník České Miss 2012 je květina. Ta symbolizuje nejen krásu soutěžících, ale i jejich jedinečnost, ženskost a čistotu,“ popisuje David Foldyna, art director reklamní agentury Creative Lab, která má podobu kampaně na svědomí. A stejně jako poupě rozkvetla na snímcích Jana Tůmy i letošní královna krásy Jitka Nováčková, která se nedávno vrátila z New Yorku, kde studovala na New York Film Academy.

A právě kvůli plnému diáři a svým aktivitám v zahraničí poprvé po třech letech tráví léto jako svobodná dívka. „Už před mým odjezdem na New York Film Academy jsme se s Markem domluvili, že si dáme čas na rozmyšlenou. Dělí nás nejen vzdálenost, ale i velké časové vytížení. Zůstáváme v kontaktu a pevně věřím, že až poleví mé pracovní vytížení, najdeme k sobě cestu zpátky. Teď před mým odjezdem na Miss Universe do Sao Paula nemám opravdu volnou ani chvilku“, vysvětlila Nováčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám