Hlavní obsah
Článek

Herec, ale hlavně geniální bavič Michal Suchánek (58) poznal taje sociální sítě Facebook. V pondělí totiž dostal správcovství stránek zábavného primáckého pořadu Partička a hned řádil jak ďáblova ruka. Zpočátku byl sice ostražitý, po několika hodinách diskuze se svými fanoušky ale ukázal svou pravou tvář baviče a komika.

„Ondra je na dovolené, takže budu pár dní tak nějak "správcovat" já. Tak bych prosil, jestli byste mohli všechna negativní hodnocení Michala Suchánka omezit. Ono mu to nedělá dobře a mohl by se zhroutit. Děkuji Michal Suchánek,“ začal své správcování stránek Suchánek, který se jako nováček na chvilku rozkoukával. „Už vím proč Ondra u Facebooku vždy vzrušením mumlal,“ svěřil se se svými pocity zpočátku bavič.

Pak ale začalo jeho úřadování, které stejně jako jeho smysl pro humor, nezná meze. „Tak Sokol sedí v letadle a já si připadám jako hacker! A vůbec to není špatný. Pokusím se napadnout stránky Přemka Podlahy, Artura Bartoše a Petra Hájka,“ bavil své fanoušky Suchánek, který na Ivetě Bartošové (†48), jež v posledních spadla na dno bahna, nenechal nit suchou. Dokonce i vyzdvihnul fakt, že Bartošová před necelým týdnem prosila reportéra Super.cz o polévku.

„Na chvilku se odmlčím, jdu do Uhříněvsi hodit přes plot nějaké jídlo,“ rozesmával všechny přítomné Suchánek. Nejvtipnější byl ale ve chvíli, kdy se s osazenstvem loučil. To mu jeho fanynka Barbora Halámková napsala, aby nechodil, že ještě nemá dovařeno. To by ale nebyl Suchánek, kdyby tohoto smeče neuvyužil. „Barboro, co když to čte Iveta? Proč jí trápíš řečmi o jídle,“ dodal herec, který nezapomněl ani na italského hřebce Domenica Martucciho. „Než usnete, vzpomeňte prosím na Domenica Martucciho, hraběte, dobrého chlapa a dobrého řidiče, zpěváka, ještě jednou hraběte a účastníka pěveckého festivalu v Minsku,“ ukončil diskuzi Suchánek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám