Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) se již několik let nemůže dostat z bludného kruhu. Sice se za tu dobu našlo několik excelentních zachránců, kteří přispěchali na bílém koni, nikdo z nich jí ale pomoci nedokázal. Ani italský rádoby hrabě, který neustále dokola opakuje, jak Ivetu ochrání. Přitom si jen honí své ego přes média. Nyní Bartošové, která se schovala neznámo kam, nabídla pomoc přes Super.cz kartářka Lenka. A ta jí nevěští nic dobrého. Iveta se prý ze svých miliónových dluhů nikdy nevyhrabe. Nakonec se bude muset i přestěhovat ze své uhříněveské vily.

Zdraví:

Následující dva měsíce budou pro Ivetu náročné. Čekají ji náhlé změny psychické a fyzické rovnováhy. Řekla bych, že má velkou psychickou poruchu. Karty říkají, že je čas začít úplně od znova a podstoupit určitá rizika. Když se zbaví strachu, všechno pak půjde lépe. Bude cítit hlubokou nespokojenost, i když k těmto pocitům nebudou žádné pádné důvody. Tyto pocity přicházejí z jejího nitra, nikoli z okolí. Řešení musí hledat uvnitř sebe. Do půl roku ji čeká velký úspěch, který ji v očích veřejnosti pozvedne. A stejně i u jejích blízkých. S tím přijde i pocit uspokojení a naplnění. Naskytne se jí spousta příležitostí a možností a bude potřeba je zvážit. Bude-li chtít uspět, musí se soustředit jen na ty možnosti, které jsou reálné. Další půl rok se dostane do složité situace, do které se ale dostane sama, svým jednáním a rozhodnutím. Okolí na to nebude mít vůbec vliv. Bude to jen a jen její rozhodnutí. Do roka se její zdravotní situace výrazně zlepší, bude ale potřeba odvaha, vytrvalost a péče doktorů.

Láska:

Pokud je nyní sama, do roka ji vejde do života nový muž. Bude plný temperamentu a nových možností. Trošku s ním bude bojovat, ale nakonec bude spolupracovat. Pokud nyní má vztah, do roka v tomto vztahu najde pravý poklad.

Peníze:

Nyní se nachází ve velké krizi. Nazvala bych to přímo stav nouze. To nejhorší má ale ještě před sebou a bude to trvat přesně dva měsíce. Poté v kartách nevidím nějaké zásadní zhoršení ale ani zlepšení. Bude na tom tak nějak pořád stejně a vždy se najde někdo, kdo jí pomůže. Za rok touto dobou vidím v kartách ukončení nějaké fáze a začátek nové. V kartách má také stěhování. Buď do jiného domu, bytu nebo i země.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám