Hlavní obsah
Článek

Nepřítel číslo jedna. I tak se v posledních dnech dá vnímat dusno, které se rozpoutalo okolo přítele zpěvačky Ivety Bartošové (†48) Domenica Martucciho (47). Poté, co bývalá princezna české popmusic skončila kvůli totálně vyčerpanému organismu v nemocnici a spekulovalo se dokonce o sebevraždě, rozjela se kampaň proti muži, který to s ní v posledních měsících myslel jako jediný dobře. "Říkal jsem Ivetě, aby ukončila kariéru, zbavila se tak tlaku médií a aby až do konce života byla hraběcí paní. Bohužel se rozhodla jinak a komplikuje si pořád život. Nemůžu nikomu pomoci, když sám nechce," říká v současnosti pořádně psychicky zlomený přítel Ivety.

„Opravdu mě mrzí, že si Iveta nedala říci a vrátila se zpátky do Čech. Měsíc v Itálii z ní udělal naprosto jiného člověka. Měla tam dokonalý servis a cítila se u mě dobře. Bohužel jsem musel odjet do Čech a Iveta se nešťastně rozhodla, že pojede za mnou. A s tím se vrátily všechny její problémy," vypráví Martucci. Je pravdou, že během pobytu v Peschici rozkvetla a vypadala o tisíc procent lépe než doma v Česku, kde ji pronásledují psychózy a nedostatek peněz. Je proto s podivem, proč vzala z Itálie roha, když nemusela.

„Iveta sama už uznala, že se neměla vracet. Sám jsem se jejího návratu strašně bál a ukázalo se, že naprosto oprávněně. Už před koncertem na Staroměstském náměstí málem zemřela.  Vařila mi špagety, ale usnula u toho a zatímco jeden plynový hořák na sporáku hořel, druhý byl puštěný naprázdno. Přijít o něco později, dopadlo by to katastrofálně. Nic takového by se jí v Itálii nemohlo stát,“ šokuje svým tvrzením Martucci, který nyní trpí. Přestože chce Ivetě stále pomáhat, lidé, kteří zpěvačce nikdy nijak nepomohli, mu v tom brání.

"Udělal jsem naprosto všechno, co se dalo. Iveta ale veškerou pomoc, včetně léčby, tvrdošíjně odmítá. Proto mě mrzí, že mě teď někteří lidé osočují z toho, že za její stav mohu já. Vždyť i její chůva mi děkovala za to, co všechno pro Ivetku dělám. Nejde mi o slávu a zviditelňování se, vždyť jsem přestal úplně zpívat a vydělávat, jen abych mohl být pořád Ivetě nablízku. Jsem odmalička zvyklý pomáhat těm, kteří mají problémy. A nečekám za to nic," tvrdí Domenico závěrem.

Reklama

Další články

Načítám