Hlavní obsah
Článek

Dnes v 14:15 vyrazila záchranka na adresu domu Ivety Bartošové v ulici U Říčanky v Uhřínevsi. "Byl tam hlášený pokus o sebevraždu," prozradil Super.cz zdroj krátce po druhé hodině odpolední.

"Stále tam probíhá zásah. Mohu potvrdit, že jsme do Uhříněvsi do dané ulice vyjeli. Na místě je sanitka a lékař," řekla Klára Fikejzová z pražské záchranné služby krátce po půl třetí odpoledne.

"Na žádost záchranné služby jsme vyjeli na místo. Našeho zásahu ale nebylo potřeba a proto hlídka odjela," potvrdila zásah i mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

Nakonec se ukázalo, že se zpěvačka nepokusila o sebevraždu, ale zkolabovala kvůli totálnímu vyčerpání organismu. "Našla jí chůva a netušila, co se jí stalo. Když volala záchranku tak jim řekla, že jde možná o sebevraždu. Nakonec se ale ukázalo, že jen zkolabovala, protože několik dní vůbec nejedla," popsal Super.cz zdroj z okolí Bartošové. Bartošová byla ve svém domě jen s chůvou, protože syn Artur je na hudebním táboře a přítel Domenico Martucci s ní v domě nebydlí.

"Teď jsem se vzbudil, jelikož jsem celou noc nespal a byl jsem u Ivety. Hned mi volali lidé, že v Uhříněvsi byla záchranka a policie. Nevím, co se stalo," řekl Super.cz nejprve Martucci. "Nikdo mi nechce o Ivetě nic říct. Řekli mi, že info dají jen Arturovi nebo Štaidlovi. Jsem z toho úplně zoufalý," postěžoval si následně italský zpěvák.

"Iveta dneska ráno rozmlátila telefon. Naštvala se a mrštila jím o zem. Já spolu s chůvou jsme ho spravili a já se pak jel domů vyspat. Záchranku zavolala chůva, která jediná s Ivetou byla doma, a která jí také našla. Víc zatím nevím," doplnil Martucci informace o tom, co se stalo.

Super.cz se podařilo získat i svědectví bývalého manažera Bartošové Martina Wolfa. "Iveta mi předevčírem volala a strašně se omlouvala za všechno, co mi provedla, když jsme se spolu profesně rozcházeli. Vedle toho si stěžovala, že je úplně vyčerpaná, a že musí odjet do zahraničí. Jenže říkala, že nemá peníze na letenku. Tak jsem jí tedy koupil letenku za mnou do Londýna, měla odletět někdy včera. Jenže protože prý ani neměla peníze na taxíka, tak jí nakonec nechala propadnout," řekl Wolf, který nyní žije v britské metropoli.

Reklama

Další články

Načítám