Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Moderátorské duo Michal Suchánek (58) a Richard Genzer (57) zažívá další neúspěch. Reportérům Super.cz se podařilo zjistit, že jim na Primě zrušili další pořad. Poté, co před několika měsíci na nějaký čas zrušili natáčení pořadu Partička, tentokrát přišla na řadu jejich další show a to Máš minutu. Podle dostupných informací ale na rozdíl od Partičky, která chytla druhý dech, čistě GS show končí nadobro.

„Už nemělo cenu tento pořad uměle udržovat při životě. Mělo to tak mizernou sledovanost, že bychom byli sami proti sobě, kdybychom ho vysílali. Koukalo se na něj mizivé procento diváků,“ svěřil se Super.cz jeden z členů štábu.

Suchánek a Genzer si ale zatím nemusí zoufat. Stále jim zůstala Partička. Podle interních informací ale za jejím úspěchem nestojí známá dvojka, ale nováčci Igor Chmela a Ondřej Sokol. „Geňa se Suchánkem mají jiný smysl pro humor. Je vulgární. To Chmela se Sokolem přinesli do pořadu čerstvý vítr. A hlavně mají větší slovní zásobu, což je pro tento druh pořadu velmi důležité,“ dodal náš zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám