Hlavní obsah
Článek

Herec Jan Tříska (†80) je zvyklý na jiný komfort. Toho si je vědoma i produkce nového filmu Hranaři, ve kterém Tříska ztvárňuje záhadného muže Bishopa. Proto mu splnili každé přání, které vyřkl. To je ale vyšlo draho. Podle našich informací na neuvěřitelných čtvrt miliónu korun.

„Pan Tříska měl vše, co jen chtěl. Jelikož žije v Los Angeles, zaplatili jsme mu letenky v bussines třídě. Dokonce jsme ho ubytovali v jeho oblíbeném hotelu Adria,“ svěřil se Super.cz člen organizačního týmu. Ten si s sebou ze Spojených států dokonce nemusel přivézt skoro žádné oblečení.

„Po celou dobu natáčení jsme ho oblékali do značkových obleků Dior, které nám poskytla společnost Carllinum. Byla pro ně čest oblékat takovou hereckou kapacitu. Stejně to vnímaly modelky, které mu rády dělaly společnost,“ vysvětlil náš zdroj.

Tříska, který do Česka přijetěl jen kvůli natáčení filmu je už dávno zpátky v Los Angeles. V Hranařích hraje tajemného bývalého agenta NSA, který zdejší teritorium dostal "jako trafiku" za zásluhy. Není tak na nikoho nijak napojen, a pokud ano, tak nikdo neví jak a na koho. Líbí se mu ženy. Jejich společnosti si užívá a často je střídá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám