Hlavní obsah
Článek

Česká Miss World 2011 Denisa Domanská (32) je opravdu k nakousnutí. Své ladné křivky předvedla během focení katalogu plavek na příští rok. Z bezpečnostních důvodů byl mužům na focení přístup zakázaný. Denisa byla totiž tak žhavá, že by se nikdo nedokázal soustředit.

„Tohle focení je pro mě prázdninovým relaxem. Jako každá holka si užívám to, jak jsem krásně nalíčená a načesaná. Ke každému modelu plavek mám vybrané jiné doplňky a vypadám každou chvíli úplně jinak,“ svěřila se Super.cz během focení kráska, která rozhodně nemá o zakázky nouzi.

„Rozhodně mám teď víc zakázek. V poslední době mě nejvíc zaměstnává kontrakt s Aquilou. Mám Aquilu ráda, piju ji a zamilovala jsem si i plavky. Mají totiž fakt perfektní střihy," prozradila.

O Denise je známo, že vodu a vše s ní spojené miluje. Ráda plave a dokonce se potápí. Vodních radovánek si užívá, když je to časově možné. Zvládla už dovolenou na Sicílii a chystá se prý ještě někam. Už teď ale může prozradit, že to nebude určitě nikde poblíž nudapláže.

„Na nudapláži jsem nikdy nebyla. Ani po tom netoužím. Opaluju se vždy v plavkách. Na dovolenou jezdím většinou ve větší partě lidí nebo s rodinou. Maximem jsou tanga. Dál bych nešla" ukončila kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám