Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Italský přítel zpěvačky Ivety Bartošové (†48) Domenico Martucci (47) slepne. Super.cz se exkluzivně přiznal, že přestává vidět na levé oko. Jeho stav je dokonce tak vážný, že se bojí, aby o zrak nepřišel nadobro.

„Než jsem si začal s Ivetou, bylo všechno v pořádku. Viděl jsem naprosto dobře. Ale kvůli všemu tomu stresu, který už se nedá chvilkami zvládat, nejspíš přijdu o zrak,“ svěřil se Super.cz Martucci, kterému údajně v oku praskla žilka. A právě ta jeho ztrátu zraku zapříčinila.

Martucciho stav je dokonce prý tak vážný, že by neměl vůbec řídit. „Právě proto jsem nechtěl vézt Ivetu a Artura z Itálie já. Myslel jsem si, že by se mnou byli v nebezpečí. Do Prahy jsem se ale přivezl sám,“ vysvětlil Domenico, který nyní v Praze dokonce využívá osobního řidiče. „Je to můj kamarád, který za mnou přijel z Německa,“ prozradil Ital.

Ten měl včera v podvečer ale jiné starosti, než svůj zdravotní stav. Snažil se totiž po celé Praze sehnat homeopatika, které Ivetě předepsal její Italský lékař. „Iveta je na tom hodně špatně. Jenom leží a potřebuje odpočívat. Někde ty léky musím sehnat,“ vysvětlil Martucci. Po několikahodinové spanilé jízdě Prahou, během které zjistil, že v Česku se tento typ léčiva neprodává, se rozhodl, že pro ně zajede do své vlasti.

O Ivetu Bartošovou se momentálně stará ošetřovatelka. Artur Štaidl, který přežil vlastní smrt, raději odjel ke své babičce, aby jeho maminka měla klid na rehabilitaci ze šoku.

Reklama

Další články

Načítám