Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Česká Miss 2009 Iveta Lutovská (40) překvapuje. Svatbu se svým snoubencem Jaroslavem Vítem má sice naplánovanou až na září a ještě ani není těhotná, už ale má vybrané jméno pro svého potomka. Lutovská je dokonce tak nekompromisní, že vybírala jen dívčí, protože to, že by mohla mít v budoucnu chlapečka, si nepřipouští.

„Bude to určitě dcera. My jsme se tak rozhodli a určitě to vyjde. O dítěti totiž už nějakou dobu přemýšlíme. Takže jsme se rozhodli, že naše holčička se bude jmenovat Aneta,“ svěřila se Super.cz česká kráska.

Ta nyní ale víc než na miminko myslí na kvapem blížící se svatbu. „Teď se mi šijí šaty, které si budu každým dnem zkoušet. Naštěstí už ale máme vybrané prstýnky, takže je o jednu starost méně. I když jich hodně zbývá. Máme totiž pozvaných přes devadesát hostů a každým dnem se to číslo zvyšuje,“ vysvětlila modelka, která doufá, že svatebčané uposlechnou jejich prosby a nebudou nosit žádné dary.

„Dost se bojím, abychom nedostali hromadu dárků. Nemáme je totiž kam dát. S přítelem totiž bydlíme zatím v malém bytě. Po větším se teprve porozhlížíme. Všem jsme vzkázali, že nic nechceme. Je to naše svatba a my budeme rádi už jen za to, když tam budou naši nejbližší a ten náš den si s námi užijí,“ apeluje na své příbuzné a přátele ještě přes média Lutovská.

Ačkoliv by se mohlo zdát, že Lutovská nemá na nic jiného kromě svatby čas, opak je pravdou. Ve čtvrtek dokonce fotila nové snímky, které se objeví v kalendáři pro síť luxusních hotelů Morris. „Nejdřív jsme fotili v jednom skleníku, kde bylo příšerné vedro. Pak jsme ale cestou zpátky našli nádherné schody a rozhodli se, že zkusíme udělat několik fotek. A jak to bývá, právě tam se nám povedly ty nejkrásnější,“ ukončila kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám