Hlavní obsah
Článek

Již 23. ročník soutěže krásy Muž roku vrcholí finálovým večerem v Městském divadle Dr. Josefa Čížka v Náchodě. Dvanáctku finalistů a řadu hvězd českého šoubyznysu letos na jeviště uvedl nový moderátorský pár.

Diváci byli zvyklí, že finále uváděl Karel Voříšek (60). Toho letos zastoupila moderátorka primáckého Nového Dne Lenka Špillarová (38) společně s kolegou Miroslavem Šimůnkem (45). "S Karlem jsme si dali pro letošní rok pauzu, a proto byla oslovena Lenka, která má k soutěži blízko. Každoročně natáčí nejen reportáže pro Showtime, ale stará se i o mediální průpravu finalistů," vysvětlil prezident soutěže David Novotný.

Dvanáct mladých mužů se předvedlo v řadě disciplín. Kromě tradiční promenády v plavkách a spodním prádle samozřejmě i v na míru šitých oblecích. A na rozdíl od soutěží Miss se organizátoři rozhodli nerušit volnou disciplínu, kde finalisté prokázali své talenty v tanci, zpěvu anebo sportovních aktivititách.

Finálový večer nabral na obrátkách, když šli soutěžící do trenek. K promenádě jim zpívala báječná Heidi Janků, a to nejen legendární hit Když se načančám. Užívala si to jak rozjuchaná zpěvačka, tak obnažení soutěžící, ale i diváci v sále, jak se můžete přesvědčit v našem záznamu z přenosu.

Reklama

Další články

Načítám