Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Karel Voříšek (60) má covid-19. Aktuálně se léčí doma a hlásí naštěstí zatím mírný průběh nemoci. Hlavní zprávy na Primě tak bude jeho parťačka Klára Doležalová (50) moderovat ve studiu sama.

„Zatím je vše v mezích mírného promořování. Takže lehce zvýšená teplota, rýma a únava. S Vláďou o sebe pečujeme navzájem,“ nechal se slyšet Voříšek, jenž je doma se svým partnerem.

Klára Doležalová je zatím v pořádku. „Nedá se nic dělat. Nemoc si nevybírá a střílí i do našich řad. Tentokrát si černého Petra vytáhl Karel. Myslím na něj a pravidelně si spolu píšeme. Pevně doufám, že bude mít mírný průběh a brzy mu bude lépe,“ dodala moderátorka.

Covid-19 nedávno řádil i na Nově. Tam pro změnu onemocněl Rey Koranteng (49), který zápasil s britskou mutací. „První týden, to byl očistec. Já jsem teda naštěstí neměl problém s dýcháním, ale měl jsem vysoké teploty,“ nechal se tehdy slyšet moderátor s tím, že trpěl obrovskými bolestmi zad a covid pro něj byl doslova očistec.

Reklama

Další články

Načítám