Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je to sedmnáct let, co se přestala objevovat na obrazovce televize Nova, kde bývala parťačkou Karla Voříška (60). Moderátorka Nikol Lenertová prožila i románek s Jaromírem Jágrem (52). Od doby, co z médií odešla, se toho u ní samozřejmě hodně změnilo. Především je maminkou dvou synů, s jejichž otcem žije už patnáct let.

S Nikol jsme se potkali jako s jednou z kmoter videoklipu zpěváka Jarka Šimka, před časem se účastnila i křtu knihy svého bývalého televizního parťáka. Znamená to, že se pomalu vrací zpět do šoubyznysu? "Cesty osudu jsou nevyzpytatelné. Já občas ještě moderuji, ale mám svoje stálé klienty. A hlavní roli v mém životě stále hrají moje děti, i když by někdo řekl, že už jsou velké. Synům je deset a třináct, ale pořád potřebují starostlivou ruku maminky. Chvíle s nimi mi za to stojí víc než ten svět šoubyznysu. Ale lidem z tohoto světa se nevyhýbám," svěřila Nikol.

Po odchodu z Novy začala Nikol studovat, trochu i na popud toho, že byla označována za mladou holku bez vzdělání. "Byla mi vytýkáno, že jsem mladá a bez školy, takže jsem to uchopila a vystudovala jsem politologii a pak ještě ekonomii a management v Bratislavě. Působila jsem i jako mluvčí středočeského kraje. A teď jsem se rozhodla, že potřebuji jiný klid a rozhodla jsem se pro aromaterapii a věnuji se také doplňkům stravy," vypočítala pestrou škálu svých zájmů bývalá moderátorka, která na křtu oslavila svoje pětačtyřicáté narozeniny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám