Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeho televizní parťačka Klára Doležalová tráví skoro celé léto u moře. Díky tomu má volno i Karel Voříšek (60). Na dovolenou si ale ještě počká.

"Léto si užívám i tady a jsem rád, že je Klára spokojená. Tím pádem jsem spokojený i já. Ale těším se, až také vyrazím," řekl Super.cz moderátor.

"Já tedy začal léto tak, že jsme byli na malém ostrůvku Ko Pangan v Thajsku, takže část dovolené mám už za sebou, a koncem srpna odjíždíme už podruhé na tři týdny do Indie," prozradil své plány.

Pozastavili jsme se nad tím, že exotické země vyhledává v letním období, protože většina turistů tam míří v zimě. "Já moc rád dělám věci, které ostatní nedělají," smál se Karel.

"Jednak je tam méně turistů a pak třeba do té Indie jedeme za ajurvédou a ta se doporučuje vstřebávat v době, kdy je tam těsně po monzunech," vysvětloval.

"V září vydávám svoji knihu Žij teď aneb Cesta za ajurvédou, která vychází z toho prvního pobytu. Tělesno je tam spojeno i s duchovnem, a jak všichni víme, osmdesát procent nemocí je zakódovaných v hlavě," míní Voříšek.

Ajurvéda Karlovi pomohla i v hubnutí. "Během sedmi dnů ajurvédického pobytu jsem přišel o šest kilo. Tělo se vyčistilo od toxinů, zadržované vody a tak dále. Ale všechno je to o tom, co už říkala Helena Růžičková: Nejlepší dieta je nežrat," uzavřel moderátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám