Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už 23. srpna proběhne jako tradičně v náchodském divadle již 20. jubilejní ročník soutěže pánské krásy Muž roku. My pro vás připravili přehlídku dvanácti finalistů, kteří se v závěrečném večeru utkají o šerpy těch nejlepších, jež budou Českou republiku reprezentovat na zahraničních kláních.

Fotografie mladých mužů v oblecích i v plavkách vznikaly na letošním soustředění v Tunisku. V jejich pracovní náplni totiž bylo také nafocení snímků pro chystaný kalendář. Fotografie v plavkách a spodním prádle vznikaly u hotelového bazénu a na písčité pláži. Pánské obleky a brýle zase kluci nafotili v atraktivním prostředí kolosea v El-Džemu a v přístavním městě Port El Kantaoui.

A jak bude finále probíhat? „Moderátorských rolí se opět ujmou Karel Voříšek (60) a Klára Doležalová, také vystoupí řada osobností jako je Dalibor Janda, Kateřina Brožová (56), Daniel Hůlka, Anna Julie Slováčková, Michaela Nosková nebo Ilona Csáková (53). A hlavně jsem zvědavý na naše finalisty a zejména jejich volné disciplíny," řekl nám ředitel Muže roku David Novotný.

Komu byste ve velkém finále finále fandili vy, můžete hlasovat v naší anketě.

Který z krasavců si zaslouží titul Muž roku?
1. Jan Liška
3,4 %
2. Václav Kršňák
1,4 %
3. Michal Majzner
3,6 %
4. Lukáš Moučka
52,2 %
5. Ondřej Kabeláč
7,5 %
6. Jan Solfronk
12 %
7. Jakub Chyňava
3 %
8. Tomáš Vančura
4,3 %
9. Immanuel Adenubi
5,5 %
10. Jiří Hemelka
1,8 %
11. Vojtěch Urban
2,7 %
12. Jan Tvrz
2,6 %
Celkem hlasovalo 559 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám