Hlavní obsah
Článek

Nová moderátorská dvojice od zítřka začne pravidelně uvádět Velké zprávy na Primě. Ale návrat Gabriely Laškové (34), které byl do páru po návratu z mateřské dovolené přidělen Matěj Misař, protože její bývalý kolega Roman Šebrle (49) zůstává po boku Evy Perkausové (30), znamenal konec pro jinou dvojku.

Zůstat mohly pouze tři dvojice a ve hře, kdo vypadne z kola ven, byly dva páry. Karel Voříšek a Klára Doležalová a Tomáš Hauptvogel a Terezie Tománková, dříve Kašparovská. Samozřejmě, že se neházelo korunou, ale na Primě se řešilo i uplatnění oblíbených zprávařů. Nakonec ve hlavních zprávách zůstanou Karel s Klárou, ale i o Terezii a Tomáše bude v jejich domovské televizi postaráno.

Služebně nejstarší moderátorka Tománková bude nadále uvádět nedělní Partii. "Navíc povede internetovou redakci publicistiky, kde mezi pořady aktuálně patří Názory bez cenzury a připravují i se i další formáty a talk show," upřesnil PR specialista Adam Halmoši. V internetové redakci najde uplatnění i Tomáš Hauptvogel. Od října se stává šéfredaktorem internetového zpravodajství.

Reklama

Další články

Načítám