Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tahle fotografie je stará 45 let. Je na ní vzorný školák ročníku 1972 - 1973! Poznáte jednoho z nejslavnějších českých moderátorů? Hvězda televize Prima oslaví 12. října své 54. narozeniny a při té příležitosti zapátrala v archivu.

Karel Voříšek (60) prozradil, že poprvé vysílal před 32 lety. "Bylo to na mé narozeniny 12. října roku 1985," smál se Karel. A tehdy ho do televizní profese zaučovala jedna z televizních legend. "Miloš Frýba, a dal mi spousty cenných rad. Podíval se na mě zkoumavě a prohodil: ‚Ty, Karle, víš, co je úžasný? Ty máš krásný kouty na hlavě, už v tom tvým věku! Stejný jako já!‘ Pravda, tehdy mě tím moc nepotěšil," smál se Voříšek. "Potom ještě dodal, že kouty jsou pro moderátora úžasná věc, protože na to letí ženský."

Jenže ženy mají smůlu, Karel na podzim 2015 uzavřel po 13 letech společného soužití registrované partnerství s o 16 let mladším přítelem Vladimírem Řepkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám