Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Na Moravu vede stopa po agresivním člověku, který se pustil do hvězdy televize Prima Karla Voříška (60). Ale obětí výhrůžek se stala i jeho kolegyně z Krimi zpráv Bára Kozáková. „Psal, že si na mě počká před studiem a zmaluje mi obličej, že mě nikdo nepozná,“ řekla Bára. Její případ se už projednává před soudem.

Bára má za sebou vůbec drsné výhrůžky. V pořadu řeší nejrůznější případy, často se týkají i těch nejhorších grázlů a kriminálníků. Takže když jí přišla obálka s kulkou, policie to nebrala na lehkou váhu a televizi tehdy obsadili kriminalisté, kteří vše vyšetřovali coby čin nebezpečného vyhrožování.

To Karel Voříšek musí doufat, že jeho agresor bude nakonec vypátrán, zatím se to totiž nepodařilo. „Byl bych rád, aby se zjistilo, kdo to je a proč to dělal. Cítil jsem vztek. Co si mě má brát do huby někdo, kdo mě nejspíš ani nezná?“ vyjádřil se pro Aha! rozzlobený Voříšek, který ale konkrétní projevy agresora nepopsal.

Oba útočníci se na hvězdy obraceli prostřednictvím emailů a sociálních sítí. „Televize Prima podobné události nemůže v žádných případem komentovat z důvodu, aby tím nebylo narušeno probíhající vyšetřování,“ sdělila Super.cz mluvčí stanice Jana Mrákotová.

„Do redakce nám volá spousta bláznů, padá hodně urážek a výhrůžek. Někdy jsou to skuteční exoti. Vždy podobné projevy vyhodnocujeme a ty nejvážnější předáváme policii. Pokud vím, tak jsou přijatá taková opatření, aby televize zaměstnance ochránila,“ řekl nám zase zdroj ze zpravodajství.

Reklama

Další články

Načítám