Hlavní obsah
Článek

Právě dnešní den slaví Karel Voříšek (60) a Klára Doležalová tříleté výročí, kdy poprvé usedli do moderátorských křesel ve zpravodajství TV Prima. Málokdo však ví, že cesta ke společnému moderování trvala několik dlouhých let.

„Před lety, když ke mně hledali na konkurenční televizní stanici partnerku, se právě rozhodovalo mezi Klárou Doležalovou a Markétou Fialovou. S Klárou nám to vyšlo až na Primě,“ říká Karel, který prohlašuje, že si Kláru vybral a skoro přebral Marku Ebenovi.

Moderátoři spolu na Primě poprvé vysílali v neděli 26. května. A od prvního okamžiku na sebe prý slyšeli. „To je v partnerském moderování nesmírně důležité. Pokud bychom byli jen dva sólisté, divák to pozná, nedá se ošálit,“ říká Karel. Navíc jsou Karel s Klárou oba narozeni ve stejném znamení - Váhy.

Jen jednou byl Karel Kláře, která si pochvaluje jeho gentlemanství, smysl pro humor a vztah k dětem z dětských domovů, nevěrný. Unikátní snímek, kdy Televizní noviny uváděl spolu s Romanem Šebrlem (49), máme k dispozici ve fotogalerii. Dvojici lze vidět nejen na obrazovce, ale tento víkend i naživo, kdy v rámci projektu Prima jede za vámi dorazí na Karlovo náměstí v Kolíně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám