Hlavní obsah
Článek

Několik týdnů bojoval s urputnou virózou, ale už je zase fit. A na jeviště se vrátil v plné síle. Karel Gott (†80) byl zlatým hřebem programu koncertu, který se v Hudebním divadle v Karlíně pořádal na počest nedožitých 80. narozenin Karla Svobody (†68), a mezi svátky jej odvysílá TV Prima.

Televizní diváci uvidí pouze jeviště, ale díky našim fotografiím se mohou již dopředu podívat i na to, jak to vypadalo v zákulisí. Karel Gott tam dorazil s manželkou Ivanou, která o něj pečuje nejen v době nemoci, ale pod laskavým dohledem ho má pořád.

Když zrovna nestál na jevišti, nehnula se od něj ani na krok. Výjimkou byl jen okamžik, když se bouřlivě a s polibkem vítal s dcerou zesnulého kamaráda skladatele, který mu napsal nesčetně hitů.

Jak jsme se dozvěděli, Gott se cítil velmi dobře už den předtím, kdy nevynechal generálku a poctivě nacvičil čtyři písně, jimiž koncert končil, a to včetně choreografie. Mrskal nohama jako zamlada a očividně ho to bavilo. Při závěrečném hitu Lady Carneval zaplněné divadlo aplaudovalo nadšením.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám