Hlavní obsah
Článek

Na koncert k 70. narozeninám hudebního režiséra a dirigenta Milana Wolfa dorazily i známé tváře, které by si na pódiu zazpívat netroufly, tak aspoň usedly v publiku. Mimo jiné i Vendula Pizingerová (52). "Asi bych musela rapovat, což by se nehodilo, protože ten repertoár byl trochu retro," smála se prezidentka nadace Kapka naděje.

"Ale bylo to krásné a ráda jsem si zavzpomínala, protože zaznělo i asi pět nebo šest písniček od Karla Svobody (†68). Ostatně si myslím, že jsem s ním mohla žít právě proto, že jsem nebyla zpěvačka," zavzpomínala na svého zesnulého manžela, hudebního skladatele.

Na koncert se přišla i inspirovat. "S nadací chystáme opět koncert, který bude vysílat televize Prima, takže nás čeká to samé. A musím říct, že mne to tady příjemně překvapilo a královsky jsem se bavila. Tak se nám to snad povede také. Byla bych úplně nejradši, kdyby u nás také vystupovala Yvetta Simonová. Úplně mě dostala její vitalita. Je jí osmaosmdesát let, takže je dvakrát starší než já, a jak to na pódiu rozjela, bylo neskutečné. To je velká výzva," svěřila.

Slovo výzva bylo oslím můstkem, abychom se dostali k Venduliným vyzývavým šatům. Sice byly dlouhé, ale průsvitná látka odhalovala její vysportované nohy. "Pro koho by se takové šaty měly šít? Je pravda, že mě teď potkáte spíš ve fitku než ve společnosti," uzavřela se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám