Hlavní obsah
Článek

Skon kamaráda na život a na smrt Karla Štědrého (†80) v neznámějším českém zpěváku Karlu Gottovi (†80) vyvolal velký nával smutku! Byl to totiž právě zesnulý interpret hitu Mám malý stan, kdo držel „božského Káju“ nad vodou, když bojoval s rakovinou, svým vlastním příkladem (měl za sebou mnoho bojů se zhoubnou nemocí) mu dodával vzpruhu. A tak nejslavnějšího člověka v českém šoubyznysu o to víc mrzí, že poslední přání už mu nesplní!

V létě se totiž prý oba domluvili na tom, že by jejich zdraví i přátelství prospěl společný pobyt v lázních. A rýsovali si, jak tam proberou vše, co v životě zažili od A až do Z, a bude jim fajn jako zamlada.

„Plánovali na sklonku léta společnou cestu do vyhlášeného lázeňského zařízení v Třeboni. Těšili se, jak si to užijí,“ cituje Aha! kamaráda obou rodin.

Už měli zamluvené i pokoje, ale těsně před tím, než si mohli zabalit kufry, vše zhatily zdravotní potíže Karla Gotta. Když už mu bylo lépe, nemohl zase kvůli zhoršenému stavu Štědrý. Přestal chodit, skončil v nemocnici, do toho mu zemřel milovaný bratr, a tak na nějaké radovánky v lázních neměl ani pomyšlení.

Někdo nahoře zkrátka z nějakého důvodu nechtěl, aby se poslední cesta dvou celoživotních přátel uskutečnila.

Slib, který si oba Karlové dali, bohužel vzal za své a do lázní nakonec odjel slavík sám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám