Hlavní obsah
Článek

Herečka Sandra Pogodová (49) je sice velmi excentrická a je jí všude plno, zároveň ovšem hodně tajemná, co se soukromí týče. Teď ho ale částečně odhalila. A to v knize Hoď se do pogody, kterou napsala se svým tátou Richardem. Ten je muzikant a mj. spolupracoval i s Miroslavem Horníčkem.

Povídková kniha je její prvotinou. "Mám velmi bizarní rodinu a máme neuvěřitelné historky. Říkala jsem si, že je věčná škoda, aby se nad nimi smáli jen členové našeho klanu, je třeba to pustit do světa. Měla jsem to dlouho v hlavě, ale neznala jsem nikoho, kdo by mi to vydal," vyprávěla.

Vše se změnilo po Všechnopárty, kde byla loni v květnu hostem Karla Šípa (78). "Poté mne oslovily dámy z vydavatelství Grada, že jsem se jim strašně líbila, a jestli nechci něco napsat, že mi vydají cokoli. Bonusem je, že když četly tátovy povídky, přistoupily na to, že to bude dvougenerační kniha. Půlka povídek je mých a půlka jeho. A je to cíleno vyloženě na prodloužení života, na zasmání se," vysvětlila.

Když se Sandry ptáte na soukromí, vždycky mlží. Nemá problém o něm psát? "Historky mi vyprávět nevadí. Nemám ráda tlachat jen tak, když se vám někdo nabourává do života a ptá se na věci, do kterých mu nic není. Tohle je v pořádku. Navíc tam dehonestuju ostatní. Ale dostala jsem schválení," smála se herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám