Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Česká herecká jednička Karel Roden (61) by si měl konečně pořídit ochranku. Avšak nikoliv ze strachu o vlastní život nebo z napadení, nýbrž pro své auto. Nebo alespoň příště parkovat aspoň půl kilometru od nejbližší nalévárny alkoholu. Novináři totiž zdokumentovali, jak mu jeho luxusní lidové vozítko v Praze-Braníku pomočili opilci vycházející z hospody.

Roden hrál v pátek se svou životní družkou Janou Krausovou v branickém divadle hru Zdravý nemocný. A pár minut předtím, než po náročném představení nasedli do svého posunovadla a odjeli domů, z vedlejší knajpy vylezli dva pánové v letech, pro které zřejmě byla toaleta pivnice příliš málo dobrodružná, a rozhodli se zahrát si na myčku aut. To ovšem netušili, že jsou na mušce fotografů, kteří neváhali uveřejnit jejich snímky bez rozmazání obličejů. Až v úterý dopoledne vystřízliví, budou mít z ostudy kabát.

A co na tenhle incident říkají hlavní aktéři? „O tom nic nevím a nepřijde mi důležité se k tomu vůbec vyjadřovat,“ řekla reportérům deníku Aha!, který opileckou etudu zdokumentoval, Jana Krausová. Hned po ukončení telefonátu ale pravděpodobně instruovala svého slavného druha Rodena, aby co nejdříve zapáchající vůz odvezl na nejdražší očistnou lázeň do nejbližší myčky. A výpitkové? Ti mohou být rádi, že je hollywoodská hvězda nenačapala. Když fotografy fackuje na potkání, prznitele svého motorového miláčka by možná na místě, zbavil jejich chlouby...

Související témata:
Braník

Reklama

Další články

Načítám