Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čeští herci zřejmě začali vyznávat nauku nějakého animistického kultu. Jinak si nelze vysvětlit, proč se nechtějí nechat fotografovat na akcích, na něž byla pozvána média. Domnívají se, že jim snímek vezme část duše? Poté, co se minulý týden pustil ručně do fotoreportéra Karel Roden (61), nyní to zkusil David Švehlík.

David Švehlík se vypravil na premiéru filmu Alois Nebel se svým otcem, hvězdou seriálu Cesty domů, Aloisem Švehlíkem. Slavnostní uvedení filmu bývá vždy příležitostí, kam jsou zvána média, která mají snímek zpropagovat. Davidovi se přesto focení nelíbilo a vehementně se začal rozhánět rukama na fotografa Marcela Ryšánka z mediální agentury.

Přítomen i byl i Karel Roden. Poté, co se celý minulý týden řešil jeho útok na fotoreportéra deníku Blesk, který skončil až v nemocnici, se tentokrát držel zpátky a poklidně, s mírným úsměvem, před fotoaparáty pózoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám