Hlavní obsah
Článek

Charizmatický herec Karel Roden (61) se zanedlouho představí v novém filmu Fotograf, jenž je volně inspirován životem fotografa Jana Saudka (88). A protože ten je velkým obdivovatelem ženské krásy, právě ženy ve filmu společně s Rodenem hrají zásadní roli.

Nejinak tomu bylo i během focení filmového plakátu ke zmíněnému filmu, které měl - jak jinak - pod palcem Jan Saudek. U své proslulé zdi zvěčnil Karla Rodena v objetí s herečkou Mášou Málkovou.

Výsledkem focení je plakát, na kterém Roden leží na hereččiných ňadrech. A jak je patrné z naší ukázky, Roden si focení na hrudi krásné herečky nadmíru užíval. A to dokonce natolik, že ho musel Saudek napomínat, aby se díval do objektivu.

„Vy jste tam jak vosa na bonbónu, to nejde, váš ksicht potřebuju,“ nabádal Saudek Rodena, jenž Málkovou neustále osahával a nemohl se od její hrudi odtrhnout.

Zatímco někdy bývá propagační focení spíše za trest, teď si Roden rozhodně nemohl stěžovat. Kromě oblíbeného herce se diváci ve filmu o Janu Saudkovi mohou těšit například na Vilmu Cibulkovou, Zuzanu Vejvodovou, Václava Neužila, Mariku Procházkovou, Jenovéfu Bokovou či Igora Orozoviče.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám