Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karel Roden (61) se zanedlouho představí v novém filmu, jenž je volně inspirován životem fotografa Jana Saudka. A protože ten je velkým obdivovatelem ženské krásy, kyprých tvarů ženských těl, právě ženy ve filmu společně s Rodenem hrají zásadní úlohu, jak můžete zhlédnout v ukázce.

Film, na jehož scénáři se Saudek podílel, nabídne pohled na některé zásadní umělcovy životní křižovatky. „Příběh je okořeněn humorem, neboť náš hrdina je smyslem pro humor vrchovatě obdařen. Film poodkrývá tajemství Janovy tvorby, ponořuje se do bizarního a sugestivního světa žen, které ho obklopují,“ uvedla režisérka Irena Pavlásková.

Premiéra filmu Fotograf (s podtitulem Dámy, radím vám ke klidu...!) se chystá na začátek příštího roku a kromě Karla Rodena se diváci mohou těšit například na Mášu Málkovou, Vilmu Cibulkovou, Zuzanu Vejvodovou, Václava Neužila, Mariku Procházkovou, Jenovéfu Bokovou či Igora Orozoviče.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám