Hlavní obsah
Článek

Karel Roden (61) je pověstný tím, že nerad mluví s novináři. Když už svolí k rozhovoru, odpovídá jednoslovně. Super.cz ale zastihlo momentálně nejslavnějšího českého filmového herce ve výborné náladě a tak nám dokonce prozradil tajemství. "V Chorvatsku natáčím pro americkou televizi ABC seriál Missing. Hraju zápornou roli," řekl nám.

Roden přitom většinou odmítá mluvit nejen o svém soukromí, ale i o práci. Na představení letošního ročníku divadelní akce METROpolitní léto, kterou pořádá v divadle Hybernia, na Letní scéně Vyšehradu a v divadle Palace studio DVA, však přišel s dobrou náladou a měl povídavou.

"Točím americký seriál, jmenuje se to Missing. O čem to je? To bych vám musel vysvětlit celý děj a to se mi moc nechce a asi ani nemůžu," pověděl nám s rozpačitým úsměvem Roden. Podle našich informací jde o příběh ženy, bývalé agentky CIA, kterou dožene minulost, když jí unesou v Evropě studujícího syna. Seriál má být velmi emotivní a akční. Na obrazovky dorazí příští rok a má našlápnuto na událost sezóny. Televize ABC má na poli seriálu velké renomé. Vždyť stojí například za projekty Ztracení (Lost) a Chirurgové.

Právě kvůli Missing má nyní Roden bradku. A i když na akci, které se zúčastnil coby účinkující ve hře Prší, kterou v porodních bolestech zkouší s nevlastním synem Adamem Krausem, působil spokojeně, podle své partnerky je na pokraji sil.

"Jak to dělám, že vypadám výborně? To je asi pozitivním myšlením, které mi ubývá. Práce máme moc, jsme trošku uštvaní. Ještě jsme neměli prázdniny a taky asi žádné mít nebudeme," uvedla Jana Krausová. A zatímco jí pomáhá k relaxu cvičení, Karel Roden se odreagovává popíjením vlastní značky vína z Adámkova vinařství, na které spolupracuje s kamarádem Tomášem Vicanem. "Právě máme pro letošek vybraných pět vín, čtyři bílá a jedno červené," dodal Roden, kterému při zmínce o víně doslova zasvítila očička. Je to zkrátka požitkář.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám