Hlavní obsah
Článek

Lucie Bílá (58) a Karel Roden (61) si spolu už potřetí zahráli ve filmu. Poprvé to bylo v Čase dluhů. "S ním jsem se nebála ani postelové scény. Byla krásná. Jsem pyšná, že to bylo právě s ním," svěřila Super.cz Lucie a rozplývala se nad Rodenem i dál. "Je to famózní a charismatický chlap. Navíc neskutečný herec. Má vtip a je všestranný, " pěla ódy zpěvačka. Dokonce prozradila, že měli na natáčení společný karavan.

Na natáčení muzikálové pohádky V peřině vzpomíná s nadšením. Přestože jí zabralo celé prázdniny a točila navlečená ve svetru a tlustých punčocháčích ve čtyřicetistupňových vedrech. Příjemné pro ni bylo, že roli dostal i její syn.

"Navrhl mi to režisér František Brabec. Že prý budu mít aspoň památku," vysvětlila Bílá, že syna do filmu sama nenatlačila. "Má tam miniroličku. Užil si to. Jsem ráda, že si tam zahrál. Nejvíc ho zajímaly holky, což má po tatínkovi Petru Kratochvílovi. Ale je to v pořádku. Tahle image mu sluší," překvapila.

Syna vidí jako budoucího umělce. "Mohl by být herec. Musím říct, že je to hezkej kluk. Umím si představit, že ho ženský sežerou i s navijákem. Má kouzlo, vnitřní světlo, je přístupný a mazlivý. Musí ale ještě zvládnout ten čas zmatku, kdy má na sebe přemrštěné nároky. Protože je můj syn, má pocit, že musí skočit rovnou na první místo. Neví, že musí vydržet i pár let neúspěchů," míní.

V uměleckých ambicích mu bránit nechce. "Byla bych nejhoší máma, kdybych ho brzdila v něčem, v čem je dobrý," vyprávěla. "I jeho dyslexie a dysgrafie, kterou má po mně, je známkou, že má v hlavě a duši něco jinak. Jsem za to ráda. Horší by bylo, kdyby byl atomový fyzik. O čem bych si s ním potom povídala," uvažuje Bílá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám