Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Farma Bolka Polívky (74) se potýká s dluhem třicet šest miliónů korun. Není divu, že populární herec dělá vše pro to, aby astronomickou díru polepil, jak se dá. Polívka sází na pokračování kultovní komedie Dědictví aneb Kurvahošigutntag z roku 1992, které bylo svého času fenoménem a přišlo se na něj do kina podívat přes osm set tisíc diváků.

Známý komik napsal pro pokračování dokonce scénář a samozřejmě se zhostí role milionáře Bohuše, což je ve světle dnešních událostí víc než ironické.

Včera se uskutečnila první klapka na zámku ve Skrýšově u Sedlčan, jehož majitelem je herec Karel Roden (61). Slavný herec, který je na tom díky působení za velkou louží finančně podstatně lépe, se v pokračování neobjeví. Zato si v něm zahraje jeho bratr Marian Roden, dále pak Karel Heřmánek, Arnošt Goldflam, který hrál v prvním díle, a třeba taky Jitka Čvančarová (46).

„Na natáčení se moc těším, ale jakou postavu tam přesně hraju, vám neprozradím. Nechte se překvapit," řekla Super.cz Jitka.

Reklama

Další články

Načítám