Hlavní obsah
Článek

Herečka Jana Krausová se pořádně odvázala. Je to sice dáma ve vyzrálém věku, ale rozhodně nepatří k žádným usedlým sucharkám.

V divadelním představení Ženy přežijí ukázala divákům pod širým nebem nefalšovaný striptýz.

Úplně nahou Krausovou musely kusem látky zakrývat herecké kolegyně Anna Šišková a Jitka Schneiderová (51). Krausová se takto odvázala ve společnosti Vojty Kotka (36), který si v komedii anglického dramatika Arnolda Weskera na střídačku zahrál partnera všech tří žen.

Partnerka Karla Rodena (61) hraje v inscenaci intelektuálku Mischu, která je ve vztazích ráda nad věcí, ale přesto k sobě potřebuje personu, kterou by mohla obdivovat.

„Ta moje Mischa je vzdělaná a sečtělá, ale strašně ráda poučuje, prezentuje ty svoje moudra. Doslova si v tom lebedí, dělá jí potěšení kamarádkám sdělovat své poznatky, pocity a názory. Ve vztahu dospěla do stádia, kdy má pocit, že jí manžel neposkytuje to, co si ona představuje, a tím pádem považuje vztah za vyčpělý, zbytečný,“ popsala svou roli Krausová.

Představení Ženy přežijí s nahou Janou Krausovu mohou diváci znovu vidět od 22. srpna na Letní scéně Vyšehrad. Kdo by snad na Janu nechtěl čekat, může ji vidět po boku Karla Rodena už tuto neděli a pondělí. Na Vyšehradě se představí v klasickém divadelním kousku - Moliérově Zdravém nemocném.

Reklama

Další články

Načítám