Hlavní obsah
Článek

Matouš Ruml získal ve StarDance druhé místo. Jak probíhala jeho cesta soutěží? První sobotní přímý přenos oblíbené taneční soutěže StarDance začal poctou Karlu Gottovi (†80) a taneční páry zatančily dokonce tři různé tance. Na Matouše Rumla (38) s jeho taneční partnerkou Natálií Otáhalovou, jejichž soutěžním číslem byla 5, vyšla samba.

Oblíbený ňouma Lexa ze sitcomu Comeback zatančil svižnou latinu na píseň Korunou si hodím. Aby hold Karlovi herec ještě víc zdůraznil, nechal si fialový trikot vyzdobit kamínky do písmene G. 

Matouš Ruml byl favoritem soutěže podle sázkové kanceláře, která loni správně předpověděla i vítězství Jiřího Dvořáka (57). Tanec na úvodním večeru se mu podařil a s partnerkou získali 28 bodů, tedy jen o jeden méně než vítězové kola - youtuber Kovy (27) s tanečnicí Veronikou Liškovou.

Další průběh StarDance

V druhém kole pár Ruml s Otáhalovou zatančili waltz. I pomalý tanec jim svědčil. A ve třetím kole si krásně poradili s quickstepem. Ve čtvrtém kole zatančili rumbu. Páté kolo bylo pro ně ve znamení jivu, v šestém ukázali vášnivé tango.

Sedmé kolo patřilo charitativnímu večeru pro Centrum Paraple. Ve speciálních choreografiích soutěžní páry tančily společně s těmi, kteří jsou odkázáni na invalidní vozík. Společnost jim dělala ještě jedna hvězda z minulých kol StarDance. Rumla a Otáhalovou v chache doplnily Dana Batulková a Lucie Gachi.

V osmém kole na Rumla a jeho tanečnici vyšel valčík a také předvedli současný tanec jako ostatní soutěžící. V devátém kole ukázali slowfox a akční paso doble. Ve finálovém kole zatančili své nejlepší tance, ale na vítězství to nestačilo. Skončili druzí.

Líbil se vám úvodní tanec Matouše Rumla a Natálie Otáhalové?
Ano
95 %
Ne
5 %
Celkem hlasovalo 8916 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám