Hlavní obsah
Článek

Naposledy se slavnostní večer, kdy byly předávány ceny popularity Český slavík, konal 25. listopadu 2017. Po čtyřech letech pauzy se ocenění rozhodl vzkřísit miliardář Karel Janeček (50). Finálový večer se koná v Hudebním divadle v Karlíně, kam se ceny přesunuly ze Státní opery.

Dress code na předávání Českého slavíka nebyl určený, takže hosté měli ve výběru modelů volnou ruku. Ostatně ani sám pořadatel si na upjaté obleky moc nepotrpí, takže dal možnost třeba kapelám přijít raději v jejich oblíbených outfitech, než si půjčovat nepadnoucí smokingy.

Dámy se ovšem na svých modelech daly záležet a z velké části zvolily velkou večerní.

Janečkova partnerka Lilia Khousnoutdinova (35) si nechala ušít speciální bordó róbu od návrhářky Liběny Rochové, kterou doplnila šperky z českých granátů. Na špercích se shodla s Dagmar Havlovou v modelu od Beaty Rajské, Olgou Lounovou, která oblékla róbu od Blanky Matragi, Gabrielou Partyšovou v blyštivých šatech Ivany Rosové a Alenou Dolákovou v modelu Marchesa.

K návrhářskému duu Poner si došly pro své slavnostní modely Monika Bagárová, členky kapely Holki anebo Nikol Švantnerová. Ta stejně jako Alice Jandová nebo Markéta Konvičková róbu doplnila diamantovými šperky.

V modelu od návrhářky Martiny Pipkové dala vyniknout svým křivkám operní pěvkyně Andrea Kalivodová, slušelo to i Lucii Vondráčkové v šatech od Dominiky Sedláčkové.

Reklama

Další články

Načítám