Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karel Janeček (50) a Lilia Khousnoutdinova slaví třetí výročí. Za krásné společné roky poděkoval známý miliardář a matematik své lásce na svém instagramovém profilu a připojil společné snímky.

Poznali se v době, kdy byli oba ve svazku manželském. Lilia s britským manželem, se kterým má syna a Janeček se svou druhou ženou Mariem Mhadhbi, se kterou má taktéž syna. Někteří zlí jazykové jim zprvu nevěřili, že má jejich vztah budoucnost, což sám Janeček potvrdil.

„Je dnes vtipné si vzpomenout na některé rádoby-sarkastické komentáře, které nám na začátku dávaly 'rok, maximálně dva'. Autoři totiž zapomněli, že i predikce z Pelíšků se protáhla na 21 let. Což je můj minimální cíl,“ svěřil se. Ani Lilia, která je kněžkou, dulou a návrhářkou, nezapomněla na důležité výročí a na svůj profil přidala zamilované snímky, ke kterým napsala: „Zatím každým rokem je to lepší a lepší... Ať je tomu tak i nadále.“ A připojila hashtagy: občas je na zabití, stejně ho miluju.

V roce 2017 si slíbili lásku při buddhistickém obřadu v Bhútánu. Takový ceremoniál ale české úřady neuznávají jako právní sňatek, a proto oficiální svatbu naplánovali na rok 2021. Do té doby se Janeček bude muset rozvést se svou druhou manželkou Mariem, která žije ve Francii. Z prvního manželství má ještě dvě dcery.

Reklama

Další články

Načítám