Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miliardář Karel Janeček (50) si jde za svým srdcem stůj, co stůj! Sice se ještě nestihl rozvést, zato už plánuje další veselku.

S éterickou Liliou Khousnoutdinovou už má za sebou buddhistický obřad v Bhútánu a teď se ji rozhodl pojmout za svou ženu také oficiálně. Navzdory tomu, že je stále ženatý s matematičkou Mariem, s níž má syna, poklekl před ní během romantické cesty po Francii a požádal ji o ruku.

A že svůj čin myslí opravdu vážně, dokázal následně velkým gestem. „Trojitá oslava narozenin Lilie, mých a našich zásnub. Vyšla v pátek na svatou Annu přesně na moje narozky. Jsem šťasten, že s touto ženou mohu tančit životem,“ napsal známý svůdník na sociálních sítích k fotce z velkolepého mejdanu.

Pár střípků na Instagram pak přidala i Lilia: „Emoce? Vděčnost... Nejkrásnější moment? Rozhodně noční waltz,“ okomentovala šťastné chvilky brunetka a neopomněla přiložit momentky, na níž kojí teprve roční dceru Isabelku.

Reklama

Další články

Načítám