Hlavní obsah
Článek

Před pár dny se miliardář Karel Janeček (50) pochlubil krásnou novinkou. Poklekl před svou životní láskou a matkou dcery Isabelky a požádal kněžku Liliu Khousnoutdinovou o ruku. Zamilovaná dvojice se zasnoubila na magické cestě po Francii, a to v bazilice svaté Máří Magdalény a Janeček přiznal, že poklekl před ženou podruhé v životě.

To okamžitě začalo vrtat v hlavně jeho fanouškům a sociální síti, kde se o krásném momentu rozpovídal. Janeček dle svých slov totiž poklekl pouze před svou první ženou Michaelou a nyní před Lilií. K pravé žádosti o ruku s jeho druhou manželkou, tuniskou matematičkou Mariem Mhadhbi, ale prý nedošlo. Ba dokonce, Janeček si ji nechtěl ani vzít.

Karel Janeček se bude znovu ženit.

„Mariem jsem o ruku nežádal. Ji jsem si vzal, abych zachránil život svého syna,“ rozepsal se v komentářích pod svým příspěvkem.

„Nikdy jsem si ji nechtěl brát. Byli jsme dohodnuti, že budeme žít spolu a mít děti. Když otěhotněla, trvala na sňatku, jinak by bývala šla na interrupci,“ dodal matematik, jenž nejprve svatby nelitoval.

„Já toho v první fázi nelitoval, velmi jsem se na syna těšil a věřil jsem v náš vztah. Pochopitelně jsem veřejně prezentoval jen tu krásnou část a velice jsem se snažil, aby naše manželství fungovalo. Vlastně nelituji dodnes, protože mám úžasného syna,“ uzavřel Janeček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám