Hlavní obsah
Článek

Ti dva se sice už vzali, ale nikoli oficiálně. Prošli jen buddhistickým obřadem v Bhútánu, kde také počali společnou dceru Isabelu. Na karlovarském filmovém festivalu, kam pár na otočku vyrazil, se ovšem partnerka miliardáře Karla Janečka (50) Lilia Khousnoutdinova pochlubila zásnubním prstenem s obřím diamantem.

Pár vyrazil na UniCredit párty, přijeli Ferrari, které nechal Karel Liliu řídit. Dvě děti, jedno společné, druhé Liliany z bývalého vztahu, nechali hlídat miliardářovu maminku v Plzni. Nejen tohle všechno nám popsali při našem rozhovoru.

Lilia se pochlubila i šaty, které sama navrhla z hedvábí, jež dováží z Bhútánu. Pomoci této zemi se stále věnuje. "Jsme jediní, kdo pomáhá při rekonstrukci nejstaršího bhútánského ženského kláštera," vysvětlila Lilia.

Když jsme se dostali k dalším společným plánům dvojice, nejprve se Karel rozhovořil o těch politických, tedy práci na změně volebního systému. "Máme společný život a budeme se brát," prozradil Super.cz. "Poklekl na jedno koleno uprostřed katedrály, tak si zřejmě budeme muset svatbu zopakovat ještě oficiálně," usmívala se spokojeně Lilia. Pokud jde o velikost diamantu, počet karátů souvisí s jejich osudových číslem.

Reklama

Další články

Načítám