Hlavní obsah
Článek

Herečka Dana Morávková (52) není jen decentní dáma, ale umí to i pořádně rozjet. To dokázala na slavnostním večeru k 30. výročí svého domovského Divadla Bez Zábradlí. Moderátor Aleš Cibulka rudnul v rozpacích, když na něm předvedla nejbizarnější scénu, kterou v divadle zažila.

Příběh se týkal jejího kolegy Zdeňka Žáka. Podle režijních a scenáristických pokynů Jiřího Menzela (†82) si totiž herečka před kolegu klekla a stáhla mu kalhoty. "Ale v tom jednom případě si zapomněl vzít pod kalhoty hrací boxerky. Neměl pod nimi nic. Já to neviděla, ale celé hlediště ano, takže propuklo v smích. Myslela jsem si, že mi na zadku praskly legíny, až pak jsem zjistila, co se stalo," vyprávěla Super.cz.

Historek, zvlášť z pánské šatny, má v zásobě nepočítaně a podělila se s námi aspoň o jednu z mnoha. Týkala se Jiřího Bartošky (77) a Karla Heřmánka (76), s nimiž hrála v představení Jakub a jeho pán.

"Byla jsem asi do půl sedmé v jejich šatně, povídali jsme si o životě a pak jsem se loučila s tím, že se musím namalovat, abych se jim líbila. Jeden z těch pánů mi řekl, že jsem měla přijít ve čtyři. Druhý dodal, že včera," smála se Dana, která bere legrácky na její hlavu s humorem.

Reklama

Další články

Načítám